maanantai 15. toukokuuta 2017

Koirapuistossa


Hammaslahdessa on koirapuisto. Mukava metsäinen alue (kuvat kuitenkin tavallisilta lähikävelyiltä). Käymme siellä monesti kylillä ollessamme. Takku haistelee koirien tuoksuja. Viime viikolla tapasimme siellä ensimmäistä kertaa toisen koiran. Tai oikeastaan tavattiin koirapuiston vieressä. Me olimme  sieltä tulossa  ja husky-narttu oli sinne menossa. Takku (tietysti) reagoi isoon koiraan haukulla. Vaan onneksi sekä koiran omistajat että koira olivat viisaita. Eivät olleet moksiskaan. Jäätiin juttelemaan muina henkilöinä. Husky katseli maisemia eikä ollut Takkua huomaavinaan.
Vasta kun Takku uskalsi haistella sen takapäätä, husky otti Takkuun kontaktin. Annettiin koirien tutustua ja mentiin sitten yhdessä koirapuistoon. Koirat saivat jopa pientä leikkiä aikaseksi. Toivottavasti osutaan toisenkin kerran samaan aikaan samaan paikkaan.


Takun poika Venni kävi kyläilemässä. Komia koira ja mahtava turkki. Leikki alkoi pihassa välittömästi - vauhtia riitti. Tässä yritetään yhteispotrettia sisällä.

Venni oli käynyt kevään mittaan harrastamassa lampaiden paimennusta. Siitä kehittyy vielä mainio paimenkoira, täytyy ottaa se varmaan tänne töihin ja Takun opettajaksi. (Kuva T. Lauronen)

Muuten on kävelty siellä ja täällä. Joen varresta löytyi majavan tai saukon veteen katoavia jälkiä,

Tiet ovat rapaisia. Onneksi siellä täällä on vielä lunta puhdistautumista varten.

Takku aamupalan hankinnassa. Tämänkin puuhan jälkeen lumen löytyyminen on toivottavaa.


Kovasti on ilmasto nyt hakusessa.
Ulkona on toukokuun puolivälissä  kovin vaatimatonta kukintaa.
Sen sijaan sisällä eräs kuvitteli että nyt  on joulu!

2 kommenttia: