perjantai 26. toukokuuta 2017

Kukkia

Takku täytti 24.5. neljä vuotta. Onnittelut myös siskolle ja veljelle sekä emolle ja kasvattajalle. Juhlapäivä muistettiin vasta seuraavana päivänä - kevät on niin täynnä tohinaa.


Ruoho kasvaa, kukat työntyvät esiin. Naapurit ovat jo nähneet  pikkulinnun poikasia. Takku on törmännyt kyykäärmeeseen - ilmoitti kovalla haukulla. Samalla tavalla se muuten ilmoittaa maassa olevat ampiaiset, hyvä.

Kevään kohinan myötä olemme olleet reippaita.


 Viime sunnuntaina läksimme aamulla anivarhain (klo 10!) Jaamankankaalle harrastamaan. Tehtiin jälkeä, esineruutua, vähän muistin varaisesti rally-temppuja. Lisäksi Takku teki uuden tuttavuuden Närrin kanssa ohitusharjoituksia. Närri on porokoira,joten se ei herättänyt Takussa mitään tuntemuksia (haukkuhaluja). Ja kaiken päätteeksi tehtiin vielä metsäkävely Raikun ja Tassun kanssa. Mukava päivä. Kotiin tultiin neljän maissa iltapäivällä ja emäntä kaatui sänkyyn. Koirakin oli onnellisen väsynyt. Tänään kävimme taas koirapuistossa ja sinne tuli  koira (tämä siis jo toinen kerta kun tapaamme koirapuistossa koiran!) Pikkiriikkinen chihuahua parin tyttösen kanssa. Takku tervehti pientä rauhallisesti ja sekin uskalsi haistella Takkua. Takun leikkiinkutsu kylläkin sai koirulin hyppäämään kauemmaksi. Tytöt kertoivat että koiransa pelkää isoja koiria eikä muutenkaan tykkää toisista koirista, joten Takulle taas kymmenen pistettä sosiaalisista taidoista.

****************************************************************************

Näiden kukkien myötä lähetän terveiset Vapun (Kukkipuun Norma) kotiväelle.
Vappu lähti muistojen maahan 22.5.2017.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti