maanantai 15. huhtikuuta 2013

Räntää ja VappuaRäntäsade ja vappuhan tietysti kuuluvat yhteen, vaan enpä olisi arvannut että liittymä on myöskin  rännän ja Vapun välillä. Vaan tällaiseltä näytti maailma kun Vappu-koira oli meillä hoitokoirana.


Pahimman sateen ajan oltiin tietysti  turvassa tuvassa.


Lalli oli jostain syystä sitä mieltä, että Vappu on hyvin vaarallinen. Lalli hiipi matalana matkallaan yläsänkyyn, häntä hyvin  pöyheänä.  Reipas Edith oli sekin aika valppaana.
Lampaat ja aasi halusivat heti Vapun nähtyään tulla sitä tervehtimään - ehkä niiden mieleen muistui eräs jota ei ollut aikoihin nähty. Mutta kun Vappu kunnon paimenkoirana haukkui niitä, ne perääntyivät. Vapun vaietessa olivat taas valmiita lähestymään. Nappasin siis Vapun kainalooni siliteltäväksi ja kun se oli siinä hiljaa Rikka, Ulpukka, Nippanappa ja Unelma tulivat sitä haistelemaan. Kaikki saivat turpa-kuonokosketuksen Vappuun.

Tokihan kävimme kävelyilläkin Vapun ja Nukan kanssa. Ekana päivänä molemmat koirat kulkivat niinkuin olisivat olleet minun kanssani matkassa. Muutamat tien vierellä piileskelevät hiiret saivat ne toimimaan yhdessä. Kolmantena päivänä minulla oli sitten seurana iloinen ja reipas koirakaksikko, joka kävi tutkimassa ties mitä ties missä. Onneksi palasivat retkiltään kilpajuoksua luokseni. Jonkun kerran jo säikähdin, että olinko onnistunut muuttamaan kuuliaisen kaupunkikoiran korvattomaksi maalaiskoiraksi, huh.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti