torstai 24. lokakuuta 2013

Koululainen


Takku on palannut koulusta kotiin, on se kovaa. Loppuilta kuluu sitten maatessa ja Takku menee hyvissä ajoin yöunille.

Tällä viikolla koulu oli uudessa paikassa- lähellä autotie, kävelykatu ja mopojen ajelureitti. Yllättävän hyvin Takku pystyi keskittymään. Olin ihan hämmästynyt, kun se kotona on sellainen syöksyilijä. Ettei se vain pidä koulusta??? Tällä kertaa Takun onnistui leikkiä pikkuisen parinkoulutoverin kanssa, kun opettajan silmä vältti...

Olen Takun myötä saanut oppia mitä koiran taistelutahdolla (siis hyvässä mielessä tarkoitetaan). Kaisa, Milla ja Nukka ovat kaikki taistelutahdon suhteen miinus-koiria. Takku on eka koirani, joka vetoleikissä voitettuaan tuo lelun takaisin vedettäväksi. Liekö sekin taistelutahtoa, että Takkuun ei tehoa normaalit kiellot (EI kiipeä pöydälle jne). Sitä kun yrittää napakasti kieltää, se vaan riehaantuu. On täytynyt opetella r-a-u--h-a-l-l-i-s-s-t-i  komentamaan. Kaikkea sitä.

Nukka on mukana kun Takku käy koulua. Kävelytän ensin molemmat koirat (kaoottista menoa) ja sitten Nukka odottaa autossa. Oppitunnin jälkeen Takku odottaa autossa ja käymme Nukan kanssa kävelyllä. Ah autuutta ja nautintoa - ei ole aikuisen koiran voittanutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti