tiistai 11. joulukuuta 2012

Naisenergiaa

On taas ulvonnan ja ininän aika.... Yritämme kestää.
Onneksi eilen ei tarvinnut kuunnella mitään hermoonkäypää ääntelyä. Naapurin tyttöset Hilppa ja Lempi - myös täydessä kiimassa - olivat päivähoidossa. Jätin narttulauman ulos.
Paitsi Milla halusi olla sisällä rauhassa.


Kurkin ikkunasta mitä ulkona tapahtuu, mutta en näe koiran koiraa. No niin, narttulauma on päättänyt yksissä tuumin lähteä riiustusreissuun.
Tyhjä hämärä piha.
Lopulta koirat löytyvät kuusen takaa, häveliäitä otuksia. 
Mellastettuan noin neljä tuntia lumihangessa, neitoset suostuivat lepotaukoon sisällä.

Miesenergia ei pärjää naissellaiselle. Jokunen aika sitten saimme iloksemme porokoirapojat päivähoitoon. Ohjelmassa oli vapaata itsensä toteuttamista pihassa. Raiku ja Nukka leikkivät välillä, mutta pääasiassa kaikki koirat ilmoittelivat metsän ja pihan eläinten liikkeistä. Nukan ja Raiku kävivät narukävelyllä.  Olin suunnitellut vielä illaksi kaukenlaista virikeohjelmaa, mutta näin siinä kävi:

Talvi on tullut, nautitaan lumesta. Ja koska maa on valkoinen, vietettiin varmuudeksi joulu hyvissä ajoin. Eläköön valinnan vapaus!
Joulu on ohi ja joulukuusi pääsi parempiin suihin.Muita kuulumisia. Nallella (Kukkipuun Goarvil) on pentuja kennel Omituisessa http://omituinen-sienisaalis.blogspot.fi/ . Onnea!
Onni (Kukkipuun Viertu) kävi luonnetestissä ja hyväksi havaittiin. Ja hermot olivat +2 (täällä kasvattaja hihkui). Kiitos Meiju!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti