sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Reippahasti käypi askeleetOn nautittu talvi säästä - aika vaihtelevasta tosin.  Taisi jäädä jouluvaihde päälle, niin reippaasti aloitimme uuden vuoden.

Uuden vuoden aattona kävimme porukalla (koirat, lampaat, aasi ja Meeri) metsäkävelyllä. Otettiin lampaatkin mukaan, kun Ulpukalle oli jotain meneillään Rikan suhteen. Se seisoi koko ajan Rikan vieressä , kun Rikkaa hoidettiin jakulki sitten uskollisesti perässä. Eli tulkoon sitten mukaan - ja toki muutkin märehtijät. Menomattka sujui hyvin, lampaat ja koirat irrallaan ja Rikka Meerillä. Kun käännyttiin takaisin, päästettiin Rikka irti , jotta saapi juosta. Ja juoksihan se kuin myös Takku haukkuen ja riehuen. Rikka oli lopulta sitä mieltä että nyt meni liiallisuuksiin ja juoksi metsään - kaikki kolme lammasta perässään. Takku otettiin naruun ja haettiin lampaat ja aasi metsästä. Loppumatkalla muut elikot vapaina, paitsi Takku emännän talutuksessa. Hyvin sujui.

Uuden vuoden päivänä käytiin koirain kanssa oikein kaupungissa treeneissä!
Tehtiin kaikenlaista, erityisesti rally-tokojuttuja. Olipa mukava puuhastaa. Takulla oli alussa vaikeuksia keskittyä, kun oli niin mielenkiintoinen paikka - mitä hajuja, mitä ääniä!! Raukka kun on tehnyt harjoituksia lähinnä omassa tuvassa ja pihassa. Lopuksi Takku harjoitteli paikallaan makuuta Raikun kanssa. Ei päässyt ajassa eikä etäisyydessä kotisuoritusten tasolle, mutta sai lopuksi leikkiä Raikun kanssa.
Nukka teki suorituksena ihan reippaasti, mutta varoen ettei vaan innostu liikaa.

Kissat viihtyy sisällä - milloin ulkona on liian kylmää tai märkää.
Edith on siisti tyttö, se pesee aina lelunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti