sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

TapahtumiaPiki pikkarainen matkusti tänään omaan kotiinsa. Matka oli mennyt hyvin ja illalla sain jo kuvaviestin, jossa onnellisen näköinen koiruli leikki omalla pehmolelullaan.  Matkalla Piki oli nostanut korvansa ihan pystyyn!
Onnea Pikille ja perheelle - mukavaa yhteistä retkeä!
Aiemmin viikolla tapahtunutta:Kun vielä aurinko paistoi, kävi naapurin koko lauma kylässä. Se oli sukutapaaminen - kaikki Kaisan jälkeläisiä.


Mukana myös 15 ja puoli vuotta vanha Hilppa- mummeli.  Hilppa yritti suhtautua välinpitämättömästi pentuihin. Alkunöyristelyn jälkeen pennut vähän riehaantuivat ja Hilpan piti urahtaa ja kääntää niille selkänsä.


Lempi suhtautui pentuihin kokeneen kasvattajan tavoin : ystävällisen määrätietoisesti. Ja pennut käyttäytyivät.Kaiku olikin pennuille tutumpi ja valmis leikkiin.Pihassa meillä pääasialliset virikkeet ovat risut ja kävyt. Tosin muutama päivä sitten pentuset keksivät lampaan papanat. Sillä kohtaa nurmikkoa onkin sitten kuljettu nenä maassa - tulevia  jälkikoiria?

Isot kepit ovat siitä hyviä, ettäniistä riittää nakerrettava useammallekin. Pienet risut kiihottavat takaa-ajoon ja omistuskiistoihin.Tässä kaikki viisi harvinaisessa yhteiskuvassa. Normaalitilanne on se, että pennut  ovat vähintään kolmella eri suunnalla.

Takku tähyilemässä pentuja - ei näy.

Tuuli tuivertaa Takun muutamaa jäljellä olevaa karvaa.

Täällähän pennut ovat, suuren pihakuusen kätköissä. Siellä on muutama entinen muurahaispesä pengottavissa, paljon käpyjä ja paksu puunrunko kierrettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti