perjantai 15. heinäkuuta 2016

Koiria siellä ja koiria täällä

Iltana muutamana kävimme harrastamassa jälkeä. Niiden vanhenemista odotellessa kahviteltiin Ukkolaavulla. Koirat, varsinkin Takku ja Tassu, nauttivat edestakaisin juoksentelusta. Kuvia löytyy täältä. Koirat touhusivat ja emännät joivat kahvia. Stten rantaa lähestyi moottorivene, jonka kokassa oli jotain mustia isoja härveleitä. No koirat haukkumaan, emännät kieltämään ja ottamaan koiria kiinni. Varsinainen härdelli, joka osoittautui Takun mielestä pahimmaksi asiaksimitä se oli elämässään kokenut. Takku ei uskaltanut menneä haistelemaan venettä sen jälkeen kun tilanne oli jo rauhoittunut. Lähelle tuli kanssani, mutta ei perille. Mikä lie, kaikenlaisissa venerannoissa ja satamissa on käyty.
Ai niin se jälki. Takku kulki reippaasti, löysi kaikki purkit/esineet, ilmaisi ne kehoituksesta menemällä maahan. Jäi kuitenkin vahva epäilys siitä, että Takku oikaisi loppupurkille - se näet menee jälkeä kuono melko koholla.


Päivänä muutamana olivat Hilppa ja Kaiku päivähoidossa.
Takku ja Kaiku leikkivät. Hilppa osallistui leikkiin haukkumalla vieressä.














Kaiku on yksi vee ja kuitenkin jotenkin "aikuisempi" kuin Takku. Takku on se joka houkuttelee leikkiin. Kaiku kävi välillä tarkistamassa että Hilpalla on kaikki hyvin.














Eilen Takku-äitskkä saikin sitten leikittää Venni-poikaansa. Jälleennäkeminen oli suorastaan sydämellinen, minäkin sain siitä osani.













Venni alkoi hyytyä Takun vauhdissa. Takku piti pienen hoitotuokion,
















Nousepa nyt lapsi leikkimään!


















Tule, tule! Äitis haluaa vielä riehua.




Oli mukava tavata reipas ja iloinen, kovasti kasvanut Venni-poika.

1 kommentti:

  1. Voi Venni-söpöliini!! Ihanat treffit! Paljon rapsutuksia parhaalle Takku-emolle!

    VastaaPoista