perjantai 13. joulukuuta 2013

Lucian ja Hilpan päivä

Tänään Lucian päivänä naapurin Hilppa (Kukkipuun Kieddi) täytti 13-vuotta. Parhaimmat onnittelut reippaalle mummelille! Takku halusi myös onnitella.

Olimme tallihommissa, Nukka etupihalla ja Takku lampolassa, kun rusetein koristeltu päivänsankari ja Lempi sekä koirain emäntä saapuivat pihaan. Nukka ei ilmoittanut tulijoista vaan tervehti tuttunsa. Mutta sitten Takku säntäsi pihaan ja Nukka oitis  murisemaan Lempille, valmiina hyökkäämään. Kovalla komennuksella Nukka pysyi aisoissa. Se on oikeastaan aika huvittava: se yrittää selvästi olla kunnolla eli mieliksi minulle, mutta sitten paha luonto meinaa taas voittaa. Nukan mielessä Hilppa saa seurustella Takun kanssa, mutta ei Lempi.( Samoin Edith saa seurustella Takun kanssa, mutta ei Lalli?!?!? Tarvittaisiin varmaan psykologia ...).

Takku ja Lalli seurustelevat hyvin rauhallisesti: Lalli puskee ja Takku nuolee. Lalli on selvästikin ilmaissut millaista kanssakäymistä se arvostaa.
Mutta Edith  on Takun vinkulelu. Takku touhuaa Edithin kanssa yhtenään. Tökkii, nuolee ja vauhtiin päästyään hamuaa sitä suuhunsa. Jos Edith vinkuu hädissään, pelastan sen. Edith ei itse ole moksiskaan, ei pakene  ei väistä Takkua, päinvastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti