tiistai 12. elokuuta 2014

Edithin oivallus

Edithin oivallus ei oikestaan liity kuin välillisesti Takkuun .
Takulla on karvanlähtö ja on harjailtu (vähän kerrassaan). Edith tuppautui porukkaan ja harjasin sitä myös. Silloin Edithillä välähti: tämä on ihanaa! Aiemmin oli sitä tietysti yrittänyt harjata  - huonoin tuloksin. Edith oli häipynyt. Mutta nyt se tulee saamaan osansa kun harjaan Takkua tai Nukkaa. Edith ei ole kuitenkaan niin intohimoinen harjauksen ystävä kuin Emma-kissa aikoinaan. Emmahan juoksi vaikka ulkoa sisälle kuullessaan  että harja otettiin laatikosta esiin. .Nukan karvanlähtö on vasta alkuvaiheessa - karvatupot törröttää houkuttelevasti, mutta eivät irtoa.
Kuva on otettu hellejaksolla ja tulkitsen Nukan ilmeen näin: Milloin tää kuumuus loppuu!!! Nyt se ohi ja Nukkakin kaipaa puuhailua.


Takun puuhia ei helteet ole estäneet:  Läähätän ja läkähdyn, mutta tuo juttu vielä!Uimarannoilla on käyty. Tässä koirakielteisellä rannalla. Tulipahan harjoiteltua samalla sivistynyttä käytöstäkin. Helle näet uuvutti emännän niin, ettei hän jaksanut laittaa koirille remmejä arkioloissa - juoksentelivat villeinä ja vapaina.


Enimmäkseen toki käytiin koiraystävällisillä rannoilla.
Takun ylin ystävä puhalsi veteen houkutellakseen Takun uimaan. Temppu onnistui, Takku tuli hyppien tutkimaan ääntä, perääntyi, hyppi takaisin. Mutta kun Hanna teki vedessä isomman pärinän, se oli Takulle liikaa. Se juoksi luokseni ja yritti kiivetä selkääni (istuin)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti