torstai 3. maaliskuuta 2016

Takun Onni

Tässä on Onni (Adamuksen Rehalas). Paimensukuinen suomenlapinkoira uros, jota Takku kävi tapaamassa tositarkoituksella. Eli Takku on astutettu Onnilla onnistuneesti 1. ja 2. päivä maaliskuuta.
(Kuva R. Kuulusa-Kuoppala)

Kävimme Onnin luona kolme kertaa. Ensimmäinen keta meni hulinaksi ja villiämiseksi.


Ei auttanutedes suljettu terassi temmellyspaikkana

Toisella kerralla sitten asia onnistui. Kolmannella kerran toiminto meni sutjakkaasti ja kesti ja kesti. Me ihmiset jo huolestumaan - kohta tunti kuulunut. Pakko oli kilauttaa kaverille - viesti ei hätää. No kun aikaa oli kulunut 1 tunti ja 10 minuuttia lopulta irtosivat kaikkien huojennukseksi.
Onni koettaa herätellä uupunutta morsmaikkua.
(Kuva Reija K-K)

Kaikin puolin onnistunut matka ja nyt sitten odotetaan....


Nukka odotteli hotellissa , kun Takku oli asioitaan toimittamassa. Paitsi kolmannella kerralla Nukka oli autossa mukana, kun oltiin jo kotimatkalla. Jostain syystä Nukka tiesi, että tämä on Takun juttu. Kun pysäytin auton Onnilaisten pihaan, Nukka ei nostanut  edes päätään liittyäkseen seuraan. Yleensä auton pysähtyessä molemmat koirat virkoaa

Loppuaika nauttitiin Keski-suomalaisita maisemista ja maastoista. Ylellistä - kilometrikaupalla hyvin aurattuja ja valaistuja kävelyteitä . Muutamat lenkit tehtiin Nukan kanssa kaksistaan, kun Takku ei tehnyt elettäkään lähteäkseen  reippailemaan.
(Retken valokuva anti jäi vähäiseksi, koska kamera oli kassissa mennyt oma-aloitteisesti päälle ja akku loppui. Milloinka opin että kamerankotelo ei ole turhake.)

2 kommenttia: