maanantai 22. elokuuta 2016

Seurustelua, urheilua, koulua ym



Olemme viettäneet rattoisia hetkiä kesävieraiden keralla. Takku on pitänyt seuraa ahkerasti. Ensin ylimmän ystävänsä kanssa rapsutuksesta toiseen. Huippuhetket olivat kuitenkin ne kun Takku pääsi juoksulenkille mukaan - sitä riemua! (Ja emännällä tietysti huono omatunto, kun ei jaksa juosta kuin kuusi askelta.) Takku juoksee innolla, mutta ei vielä, kuulemma, täysin oikeaoppisesti - harhautuu haukkumaan koiria ja hevosia. Mutta kivaa tuntuu silti olevan molemmilla lenkkeilijöillä.


Sitten saimme seuraksemme vieraat Englannista ja Takulla taas rapsutuspäivät.




Käytiin Ukkolaavulla retkellä. Turistit uivat, mutta Takku paikallisena ymmärsi , että tuuli on liian vilpoinen.













Kävelylenkeillä käytiin sateesta huolimatta. Pikkuvieras halusi taluttaa Takkua. Hyvin meni siihen asti, kunnes Takku äkkäsi tien vierellä hiiren ja teki komean kettu hypyn. Onneksi siitä selvittiin puolen minuutin säikähdysitkulla ja jatkettiin matkaa.









Kissat eivät antaneet vieraiden paljoa häiritä elämäänsä - asiat tärkeysjärjestykseen. Ruokaa! Nyt.















Takun kanssa on jatkettu koulunkäyntiä. Hyvin menee, kolmannella kerralla ei tarvinnut yhtään haukkua tosi isoa koiraa! On harjoiteltu erilaisia sivulletuloja ja paikallaan pysymistä. Takulle täytyy keksiä väliohjelmaa, kun sen mielestä kolmas kerta samaa asiaa on jo liikaa.
Nyt meillä on kotiläksynä kapulan suussapitäminen. On harjoiteltu - olemma ottaneet oikein naksuttimen käyttöön! Vau, hyvä me. Opiskelu sujui hyvin ja edstystä tapahtui, kunnes. No Takku oli siinä edessäni suu ammollaan ja laitoin kapulan sen suuhun. Se oli Takun mielestä törkeä temppu, se lähti ulos. Eikä sitten halunnut edes lähestyä koko kapulaan. Pidettiin päivän tauko ja aloitettiin alusta.



Tänään otin naksuttimen mukaan kun mentiin kävelylle kylille. Tavattiin onneksi kolme koiraa. Yksi pieni,no problem, ohitettiin aika kaukaa. Yksi iso, ennen tavattu. Se tuli takaa ja Takku tempaisi haukkuen. Rauhoittui heti kun naksutin! Koirat saivat sitten moikata ja sen jälkeen Takku läksi somasti mukaani. Kolmas koira oli iso haukkuva. Takku haukkui kerran, sanoin katsotaan ja naksutin. Ja Takku katsoi hiljaa haukkuvaa koiraa. Sitten mentiin koirapuistoon. Siellä ei ollut koiria.


Entäpä pentumme maailmalla? Hyvin voivat ja kasvavat.




Piki-tyttönen, on muuten saanut kaikenlaista merkkiä naamaansa, ihan mustana läksi täältä.





















Heppu käy koulua ja osaa hypätä sohvalle.

















Jekkulla ja Vennilla oli taas treffit.



1 kommentti:

  1. Kirsi Vennin emäntä23. elokuuta 2016 klo 9.41

    Ihanat jutut taas teillä :) Miten suloisiksi ovat nuo Vennin sisarukset kasvaneet.

    VastaaPoista