maanantai 7. marraskuuta 2016

JulkisillaTikit on poistettu  ja lunta maassa. Siis kaikki hyvin. Takku  voi taas juoksennella pihassa lenkeillä vapaasti (lenkeillä tosin vapaasti vain silloin kun tarkka tieto siitä, että hyökkääjäkoira on omassa aitauksessaan!) Toipilasaikana se sai olla pihassa vapaana ilman pönttöä tarkan valvonnan alaisena - ettei vaan nuole haavojaan.
Tervehtymisen kunniaksi lähdettiin lomamatkalle ruuhka-Suomeen. Matkusteltiin sekä kauko- että paikallisjunilla. Takku oli eka kertaa junan kyydissä ja nautti suunnattomasti.


Varsinkin kaukojunat olivat mennen tullen tupaten täynnä. Ah mikä silittelijöiden määrä. Takku loi katseita ympärilleen ja minulle sateli pyyntöjä " oi saako sitä silittää?!?"  No saihan sitä. Minä tunsin itseni hyväntekijäksi, niin ilahtuneita ihmiset olivat....

Tässä mennään paikallisjunassa ja Takku on lyöttäytynyt uppo-oudon ihmisen kaveriksi.
Käytiin sukuloimassa lapsiperheessä- kolme alle nelivuotiasta iloista ja vilkasta lasta. Takku ratkaisi tilanteen pysyttelemällä vieressäni ja nuolaisten varovaisen ystävällisesti likitulevia lapsosia.
Käveltiin pitkiä lenkkejä valaistuilla teillä ja harjoiteltiin runsaasti toisten koirien sivistynyttä kohtaamista. Kaikkia ei tarvitse ilmoittaa eikä jokaiseen tutustua. Harjoitus tekee mestarin.Kai.

Ja tietysti nautiskeltiin Hannan ja Aapon seurasta ja vieraanvaraisuudesta.


(Arvet näkyvät vielä Takun reidessä, odotetaan karvojen voittoa kauheuksista).


Kotona palataan tavalliseen.
Tulisiko sieltä Kaiku, Lempi ja Hilppa lampaiden hoitoon?

1 kommentti:

  1. Kaiken suhteellisuus: lumessa Takku ei olekaan valkoinen koira. Täällä ollaan vaihteeksi karvattomia ja hännättömiä.

    VastaaPoista