perjantai 16. kesäkuuta 2017

Helleraja

Tässä kulkee Takun helleraja. Kun aurinko muuttaa rajaa, Takku siirtyy.

Takun ja kissojen kanssa pidämme päivälevon tuvassa. Lampaat eivät pääse valitettavasti sisälle, niinpä ne nukkuvat päiväunensa tuvan ikkunoiden alla. Esmeralda ei osa päättää olisiko helteessä vai varjossa.

Haettiin vintiltä agility-esteemme pihamaalle. Teemme näillä esteillä sekä tokoliikkeitä (Takku istuu ja hyppää sitten, näin saatu tämä kuva). Ja rallytoko-liikkeitä (seuraa, hyppää, seuraa). Ja varsinaista agilityä (esteeltä toiselle vauhdilla) - tästä Takku innostuu niin että oikein haukkuu mennessään!Lalli seuraa Takun riehuntaa - antakaan mun kaikki kestää.Touhujen keskellä jotain mielenkiintoista - kai pikkulintu.. Sain napattua rakennekuvan, niitä aina tarvitaan.

Nyt on pahin linnunpoikasaika. Niinpä kuljemme kunniallisesti narussa (Takku). Pihassa Takku tietysti on irrallaan ja hyvin on pysynytkin.


Paitsi tänä iltana. Joku eläin (kettu, koira?)  kulki aidan lähellä , minäkin näin sen. 
Takku nosti haukun ja metelin ja hyppäsi portin yli metsään. Sinne meni, mutta haukku lakkasi. Huutelin aikani, ei vaikutusta. Menin sitten juomaan kahvia ja koira tuli takaisin, ehkä viiden minuutin kuluttua kovin läähätyksessä. Se tuli pihaan selvästikin tietäen, että oli käynyt vähän hups-tapaus. Toki armahdin sen aika pian - minun koira,
Mikä lie se otus metsässä olikin, se tuli karkoitettua.

Tuomi kukkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti