tiistai 28. elokuuta 2018

Rapsutusjuhlat

Sattuipa että juhlittiin suvun (emännän) yhteisiä synttäreitä . Mukana oli vauvoja ja vanhuksia ja kaikkia  sitä väliltä. Oli todella mukavaa. Takku oli juhlissa mukana . Ja nautti sydämensä kyllyydestä huomiosta, silitettelystä ja rapsutuksista. Ja taisi nautti myös juhla-aterian jämistä. Takku lienee synnynnäinen seurakoiralahjakkuus.
Kiitokset tapaamisesta ja  mukavista juhlista - meille kaikille!
Juhlilla oli myös etkot ja jatkot täällä kotosalla. Takun onnenpäivät jatkuivat - oli juoksulenkkejä! Sukulaistyttönen tanssi ja hyppeli ja Takku juoksi somasti mukana. Isompien juoksijoiden mukana Takku pinkoi pitkiä matkoja.
Lampaat eivät kovasti intountuneet juhlahumusta. Ensinnäkin ne saivat olla pitkiä päiviä omin nokkineen , kun olimme Takun kanssa juhlimassa. Toisekseen jäivät vähemmälle huomiolle, kun Edith ja Takku toivat itseään tarmokkaasti esille. Lalli kävi tervehtimässä vieraat ja vetäytyi omaan rauhaansa.Vieraiden mentyä jatkettiin Takun kanssa yhdessä kävelyä, juoksupyrähdykset Takku teki ihan itse.

Lisää juoksuaskelia tuli siitä, kun koirulit Kaiku ja Taika kävivät vuorollaan vieraisilla.

Hellekesän tauon jälkeen käytiin Vaarojen jälkijehujen kenttäharjoituksissa. Oli rallytokoa ja houkutusrata, jonka loistokkaasta suorituksesta Takku tässä palaa.
Loppurauhoitus - ei uskoisi että tämäkin sessio alkoi moninaisilla ilmoitushaukuilla!

(kuvat Tuija Lehtonen)Syksyn merkkien keskellä käydään viettämässä jatkokesää kukkivalla apilaniitylllä.


2 kommenttia: