torstai 4. huhtikuuta 2013

Kohti tavallista

Pääsiäisen vietimme nauttien hyvistä ilmoista ja mieluisista vierailijoista.

*Lalli osallistuu auringon palvontaan Saint Nivazin hiihtokeskuksessa.

*Edith osallistui hiihdon jälkeiseen voimisteluun ja venyttelyyn - se teki lattialla venytyksiä ja taivutuksia Hannan seurana.

* Nukka osallistui pullanleivontaan esittämällä mahtavan kerjäysnäytöksen ja saikin toki palkaksi palan taikinaa. Pullataikina on nähtävästi Nukasta maailman paras herkku. Olimme pihassa ja yhtäkkiä Nukka menee oven eteen vinkumaan, katsoo välillä minua anovasti ( se ei KOSKAAN pyri sisälle). No avasin oven ja siellä oli leipuri alkanut alustamaan taikinaa. Nukka jäi sisälle.

* Lampaat ja varsinkin Rikka ovat osallistuneet kävelyretkiin. Rikan kävelykausi on alkanut, taivallettiin oikein joen toiselle puolelle, reippaasti yli sillan. Kuten arvata saattaa Meeri oli mukana.

Nukan kanssa on kuljettu metsissä, pelloilla ja jäällä hiihtäen ja kävellen.
Se on kulkenut lähikoirana, joten lenkkejä on täytynyt pidentää, jotta koira saisi tarpeeksi liikuntaa. 
Tänä aamuna se onneksi palasi lähes normaaliin käytäntöön - kipaisi omalle lenkilleen vähän ennen kotipolkua. Oli tietysti tapansa mukaan portilla kanssani yhtä aikaa. Eiköhän pyrähdykset pitene, kun lumi sulaa ja metsä tuoksuu täysillä.
Nukka on eläimistä ollut vaisuin Millan lähdön jälkeen. Mutta onneksion tavattu tavalliseen tapaan porokoirapojat ja naapurin koiratytöt.Ja pääsiäinen piristi meitä kaikkia.

Toissa aamuna huomasin että Nukalla oli jotain lumihangessa - häntä vispaten se pyöritti lumessa jotain. Lähempi tarkastelu osoitti, että se jotain oli Edith! Edith kömpi sitten ylös, ravisti lumet niskastaan ja katsoi minua paheksuvasti !?!


Laitan tähän vielä uudempaa filmituotantoa. Pyydän huomioimaan, että nyt on jo panostettu näyttelijöiden ohjaukseen. Siis Meeri ja Rikka:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti