torstai 17. heinäkuuta 2014

Lomapuuhia

Viime viikolla Takku pääsi tutustumaan ketteryys- ja rauniorataan.(Kamera unohtui kotiin, joten temppukuvaksi kotoinen suoritus).
Hyvin Takku suoriutui putkista, jalan alla heiluvista lankuista, kiipelyistä ja erilaisista alustoista raunioilla. Vaikeinta oli kävely radalla jossa oli vain poikkipienat. mutta siitäkin  lopulta selvisi. Myöhemmin kävelyllä uppo-oudossa metsässä Takku meni huolettomana vauhdilla, joukon etunenässä.
Nukkakin teki vuorollaan ketteryyksiä , Jokaisen suorituksen jälkeen se suuntasi askeleensa kohti autoa, Tuli toki jatkamaan, mutta yritti koko ajan viestittää - nyt varmasti jo riittää.Rikka on aloittanut perinteisen kesälomansa. Kesällä ei kävellä. Se suostuu kävelemään katoksesta ulos mennäkseen sinne takaisin toisesta ovesta. Ei enempää, vaikka Meeri on mukana.
Hellepäivien kävelyt ovat minimaalisia.Vien koirat lähimmälle pellolle, jossa ne harrastavat omaehtoista liikuntaa. Itse istun varjossa .


Sitten koirat käyvät vilvoittelemassa (Takkukin käy, mutta se ottaa pikakylvyn, jota hidas kuvaaja ei ennätä ikuistaa). Tämä oja on tienoon ainoa, josta koirat nousevat puhtaina ylös - hiekka- ja savipohja. Ylellistä!

Sitten metsän kautta kotiin.


Illansuussa lähdetään jonnekin (tosin aina ei jaksa).
Tavallisesti kauppareissuilla kävellään kylillä, mutta nyt on ajettu jonnekin rannalle.
Tämä ranta on suosittu koirien uittamispaikka, ei jouda paljon vedessä lutraamaa,
Eräänä iltapäivänä Lalli tuli etupihalle (aika hyvin outo, Lalli liikkuu vain aamuisin ja iltaisin). Se käveli omituisesti, jotenkin maata pitkin ja vaivalloisesti.Kipeä? Loukkaantunut? Ei ollut, vaan tilanne oli vielä dramaattisempi. Lallia ahdisteli joukko pääskysiä! Ne syöksyivät sitä kohti, Lalli meni littanaksi, kohosivat ilmaan ja taas uudestaan .Kaikesta päätellen Lalli oli ollut pahanteossa. Ja tuli nöyränä poikana kotiin turvaan.
Pihaamme on ilmestynyt omia aikojaan tälläinen kukka, kolme kappaletta.
Joku vierasperäinen maahantunkeutuja???
Ei ole, mikäli kasvintunnistusoppaitani on uskominen.
Jos se olisi ollut kauhea maahanmuuttaja, olisin tarjonnut sille turvapaikan. Enkä olisi kertonut kenellekään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti