lauantai 28. helmikuuta 2015

Hiihtolomailua

Etelän hiihtolomaa vietimme mukavassa pakkassäässä . Seuraavalla lomaisella ei ollutkaan yhtä hyvä tuuri - käveltiin ja liukasteltiin räntäsateessa.

Takku nautiskeli jatkuvista rapsutuksista. Nukalle kaiken kohokohta oli pullataikina. Edithillä riitti leikittäjiä. Lalli oli mielissään miehisestä seurasta : se puskee ja kiehnää Aapoa toisin kuin muita vieraita. Rikka lerputti huultaan tutuille.  Se ja lampaat seurasivat innolla pihan tapahtumia.


Lomailun jälkeen suuntasimme tarmokkaasti treeneihin. Olikin haasteellinen paikka.Emännälle haasteena liukkaus ja koirille kentän reunoilla ruuan  tuoksuiset roskat.
Rally-tokoiltiin - joku kohta oikein ja joku vinksinvonksin (mikä on oikea ja mikä on vasen? Monta askelta  - yksi vai kolme? Joko tuli täyskäännös täyteen?)
Takku tekee liikkeet narussa, kuten alokasluokassa kuuluukin (!). Nukka tekee irrallaan, koska sen mielestä narussa seuraaminen on siihen kohdistuva henk.koht. loukkaus.







Nyt aamuisin hanki kantaa koirat ja  hiihtäjän - mahtavaa.
Polut ja moottorikelkkareitit ovat kovettuneet - ollaan päästy laajemmille reiteille. Muutamana aamuna on kävelty - pitkästä aikaa - metsän halki Kostamon tielle ja sieltä peltojen kautta takaisin.
Tänään  tapasimme maantietä kulkiessamme , koirat naruissa, oravan. Ja molemmat ryntäävät sitä kohti. Sain ne kuitenkin pidettyä kiinni ja tuli sanottua pari valittua sanaa aika epäystävällisesti . Seuraus: Nukka käy ärisemään Takulle. No, tokihan tilanne selvisi ja jatkettiin matkaa. Vähän matkaa mentiin naruissa ja sitten päästin koirat irti. Lähtivät  yhdessä iloisesti leikkien juoksemaan, Takku aloitteen tekijänä - "ei haittaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti