keskiviikko 5. elokuuta 2015

Tunnelmasta toiseen


Kesälomalaisten kanssa vietettiin rauhallisia sadepäiviä ja leppoisia poutahetkiä.


Kaikki eläimet toki osallistuivat vieraiden viihdyttämiseen, mutta Takkuhan on siinä hommassa yliveto.

Maanantaina Tiina kävi hoitamassa Rikan kavioita ja hauskana yllätyksenä matkassa oli Iita-pentu. Minuutin alku-ujostelun jälkeen Iita oli kuin kotonaan.  Äkkäsi lelut ja puikkelehti aasin ja lampaiden joukossa.


Mutta ennenkaikkea leikki Takun kanssa.
Välillä juotiin yhdessä vettä ja sitten jatkettiin leikkiä


Entäs Nukka? Nukka kävi aluksi (narussa) osoittamssa mahtiaan pennulle. Kun Nukka oli rauhoittunut , sanoin sille: menetkö tarhaan. Ja sinne se lähti välittömästi juoksemaan. Loppuvierailun ajan se oli siellä ihan hiljaa.
Kun Iita oli poistunut, Nukka kulki haistamassa suurin piirtein jokaisen jäljen minkä pikku-pentu oli pihaan jättänyt
Tiistaina Nukka oli eläinlääkärissä sterilisaatioleikkauksessa.
Kotiin päästyä rojahti lattialle makaamaan - voi potilasta.Muutaman tunnin kuluttua Nukka nousi jalkeille ja laitoin sille kaulurin.

Yö olikin sitten aika levoton. Nukka vinkui ja kauluri kolisi. Aamulla Nukka kieltäytyi syömästä. No ei siinä sinänsä mitään, mutta sille piti antaa lääke , jota EI saa antaa tyhjään vatsaan. Onneksi minulla oli vielä jäljellä Hannan tekemiä pullia (Nukan ehdoton herkku) , joten sain lääkkeet annettua pulla-aamiaisen seuraksi.Takku oli kovasti hämmentynyt Nukan oudosta käyttäytymisestä. Kuvassa se ihmettelee kauluria. Kun Nukka tuli kauluri päässään ulos, Takku luuli ensin, että sillä on joku lelu. Mutta ei se ollut ja Takun täytyi siirtyä vähän kauemmaksi miettimään asiaa.

Tämän päivän Nukka onkin ollut ilman kauluria (tietysti valvonnassa!), kun se ei ole yhtään yrittänyt  nuolla haavaa. Ja molemmat koirat söivät ahnaasti iltaruuan.

Eiköhän se tästä.

P.S. Takulla on vielä muutama karva jäljellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti