maanantai 6. helmikuuta 2017

Lumikiitäjä


On harrastettu hiihtoa. Takku on harastanut mukana juoksua pitkin peltoja ja järvien jäitä. Hyvin pysyy mukana ja kun on nopsa ennättää piipahdella tutkimassa ohitettavat saaret ja niemet. Emännän  kanssa matkat eivät ole kaikkein pisimmät eivätkä vaudikkaimmat, mutta onneksi Hanna oli hiihtolomalla hyvien kelien aikaan. Olivat hiihdelleet Takun kanssa ties missä asti. Emäntä keskittyi sillä aikaa siihen loma-osaan. Kamera oli myös lomalla.Viikolla käytiin taas rallaamassa. En tiedä mikä Takkua vaivasi! Se oli näet koko ajan innostunut ja kontaktissa!! Olipa hauskaa. Emäntäkin sekoitti oikean ja vasemman vain kerran. Hyvä me.
 Jännitystä elämäämme on järjestänyt Lalli . Se tuli viime tiistai-iltana kotiin silmä veressä. Antoi minun kuitenkin putsata silmäänsä  ja Takun tutkia vahinkoa. Arvelin, että katsotaan yön yli, josko olisi vain silmäkulma rikki. Mutta ei, aamulla silmä oli punainen ja rähmäinen. Ajeltiin kaupunkiin lääkäriin. Lalli oli hyvin rauhallisesti kopassa. Viiden minuutin välein kuitenkin ilmoitti mielipiteensä " MAU - tämä ei ole kivaa"
Saatiin kahta syötävää lääkettä ja yhtä voidetta. Ja niinpä meillä on aamuin illoin kotiteatterin esitys: "Miten annan kissalle  pahanmakuisia lääkkeitä". Menossa 6.näytös. Mutta silmä paranee hyvin kuten tämän aamuisesta kuvasta näkyy. Edithiä ei kiinnostanut Lallin vaivat tippaakaan.Tänään täyttävät 10 vuotta Onni(Kukkipuun Viertu), Kasper (Kukkipuun  Tieva), Vappu (Kukkipuun Norma) ja Mella (Kukkipuun Mella). Onnea kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti