torstai 13. heinäkuuta 2017

Palleroita pellolla



Hellepäivän aamu ja Lallin aamuvoimistelu.  Lalli on tullut sisälle ja valmistautuu nukkumaan. Takku odottelee että lähdettäisi ulos.









Heinäpellot on niitetty ja koristeltu jättiläismuurahaisen munilla. Mutta ennenkaikkea ne ovat vapautuneet koiran alueeksi. (Oletan että kaikki mahdolliset linnunpoikaset ovat kaikonneet niittokoneiden tieltä/alta- huh!)












Lähes joka aamuTakku nappaa pellolta aamiashiiren itselleen.








Käytiin tekemässä pieni lenkki . Oli hyvin lämmintä. Tulomatkalla koira katosi - näkyy kyllä kuvassa. Ojan pohjalla oli hiukan vettä ja

jotain  muutakin.












Ojasta nousi Intiaaniprinsessa Mustajalka!













Kotiin palattiin metsäpolkua pitkin.
















Ketkä lienee lyhentäneet ruohon meidän pihassa?















Porokoirain Raikun ja Tassun kanssa on harrastettu.On treenattu jälkeä siellä sun täällä, kuvassa Ukkolaavulla odottamassa jälkien vanhenemista. Esineruudussa ollaan nyt Takun kanssa lähdetty yhdessä etsimään tavaroita - ja tuntuu toimivan, näin aluksi ainakin.







Yhtenä iltana oltiin oikein koulutuskentällä harkkaamassa (kuva ei sieltä). Kentän toisella laidalla oli muita koiria - eivät haitanneet, hyvä. Tehtiin kaikenlaista seuraamista ja kontaktia. En tiedä miten meni, mutta mukavaa oli. Treenin päätteeksi tehtiin narukävely Pyhäselän rannalle.










Ja sitten on taas ilta. Takku valmistautuu nukkumaan ja Lalli ulkoilemaan.














2 kommenttia: