maanantai 2. huhtikuuta 2018

Kevään aavistuksiaOn ollut valoa ja valkoisten hankien hohdetta. Ja auringon lämpöä iltapäivän tunteina.
Takku on nauttinut lumesta, moottorikelkkojen tekemistä hyvistä reiteistä ja tietysti niiden sallimasta juoksentelusta.Ystävänsä Tassun kanssa  lumessa kisailu on tavatessa perusohjelma.


Takku käyttää näitä tilaisuuksia myös notkeusharjoituksina.


Kävelyllä joen rantaan  koiria (Raiku maassa ,Tassu ja Takku istumassa) kohtasi suuri kauhistus ja järkytys! Kesken tavallisen vapaan juoksentelun ne komenttiin kuvaan. Kerrottakoon, että ennen tätä jäykistyskuvaa tehtiin monia epätoivoisia yrityksiä saada koirulit  jotenkin jonkinlaiseen asetelmaan.Lampaat nauttivat auringosta. Sitkeästi ne kulkevat pihan polkuja pitkin

 Liekö ilmassa jo kevään tuoksua.....

Lähdimme pääsiäisvieraan kanssa kävelylle, Takku tietysti mukana. Yhtäkkiä huomataan että perässämme juoksee neljä innokasta lammasta. Olivat työntäneet portin auki, ei ollut haka kiinni.

 Jatkettiin matkaa ja lampaat kipittivät mukana. Käännyttiin polulle ja sitten meillä olikin kaksi eksynyttä lammasta umpihangessa - yrittivät raukat oikaista.
Palattiin tietysti tielle ja Esmeralda ja Fatima palasivat omia jälkiään porukkaan.

Seuraavalle kävelylle otettiin lampaat suosiolla mukaan ja käveltiin suoraa tietä edestakaisin. Takku vähän ihmetteli ihmisten touhuja, taas kerran.
.


Illat ja yötkin ovat olleet kirkkaita.


Tänään pyrytti lunta, tiet ja polut muuttuivat umpihangeksi (aamulenkki ennätettiin tehdä). Koetettiin kehittää aktiviteetteja pihassa.


Takku kokeili tikapuilla kiipeämistä. Ensin minun perässäni ja sitten yksin. Hyvin meni, ei tainut olla mikään temppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti