sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Liian iloinen koira


"Liian iloinen koira" sanoi Miku (4v) kun Takun tapasi.

On puuhasteltu kaikenlaista. Rikan kaviot on viilattu ja  vuoltu - kiitos Tiina ja Meeri ynnä apupoika Miku.
Kukkatarhan ympärille laitettu uusi korkeampi aita - kiitos Meeri ja Jari. Syksyn saapuessa ja ruohon vähetettässä Rikka ennätti jo popsia puolet kukkien latvoista. Yrtti - ja kukkatarhassa tehty syyshommia - kiitos minun. Lampola pesty talvikaudeksi - kiitos taas minun.
On nautittu ystävien ja sukulaisen seurasta- kiitos heidän.


Koirilla on ollut paljon vahtimishommia. Metsästys on parhaimmillaan ja haukkumista riittää. Huomion kohteena olevan eläimen koon voi  päätellä Takun käyttäytymisestä. Jos iso ja outo, Takku kaukana aidasta Nukan takana. Jos pieni ja tuttu, Takkukin aidan vieressä. Tai peräti yli aidan ja metsässä! Onneksi Takku palaa takaisin yhtä vauhdikkaasti kuin on mennytkin.

Tänä aamuna  hämmästelin kun pihassa oli ihan hiljaista. Olin päästänyt koirat ulos ja aamukahvittelin. Yleensä pihasta kuuluu jotain ääntä - leikki- tai ilmoitushaukuntaa. Nyt ei mitään. No, kun menin ulos, niin piha oli tyhjä, ei koiran koiraa. Hiukan kiroilin itsekseni ja jatkoi sitten aamuaskareita tavalliseen tapaan. Hain vettä ruohonsyöjäelikoille. Ja kun avasin portin hakeakseni heiniä, luokseni syöksyy vauhdilla kaksi littanakorvaista koiraa -" hups meni vähän pitkäksi".
Sitten oli taas aamukävelyllä kaksi kovin kuuliaista koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti