maanantai 15. syyskuuta 2014

Opiskelijoita

Viime viikon rally-tokoharjoituksiin osallistuimme kahden koiran voimalla. Treenit kestivät puolitoista tuntia - ja tuntikin on Takulle uuvuttavan pitkä. Siispä Nukkakin pääsi mukaan opiskeluun.





 Takku opiskeli kahdessa jaksossa, kävi lepäämässä välillä autossa. Kun toin Takkua takaisin oppitunnille, se veti kovasti tienvieripusikkoon. Arveli, että pyrkii tarpeilleen ja päästin menemään. Takku palasi sieltä hiiri suussaan - tarve kuin tarve.



Jännitin Nukan mukaanottoa - kenttä aika pieni ja outoja koiria. Höpsistä, sanoi Nukka ja käyttäytyi mallikelpoisesti. Nukalle sattuikin suoritettavaksi tehtävä, jota se ollut aiemmin opiskellut; sivulla istunnasta eteen istumaan. Oli vaikeaa! (Harjoiteltiin sitten kotona lisää, sujuu jo aika hyvin.)







Sunnuntaina saimme pihaan pienen Mieka- koiran . Se tuli opiskelemaan toisten koirien kanssa olemista - on kovasti ujo. Nukka pistettiin tarhaan ja Takku sai olla opettajana.












Aluksi pentu pysytteli emäntänsä tai minun sylissä. Takku teki itseään tykö, uskomattoman rauhallisesti ja kärsivällisesti.









Sitten päästiin jo nujuamisleikkiin.



















Lopulta koirat juoksivat ja kirmasivat yhdessä. Onneton kamera ei selvinnyt moisesta menosta.

                                                      Syksyn satoa:
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti