sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Show timeKäytiin Takun kanssa match-show'ssa.
Ensin saatiin sininen nauha ja sitten päästiin eka kättelyssä pois kisasta. Ei auttanut vaikka oli laitettu vaaleanpunainen panta ja hihna! Takku oli niin innoissaan kaikista koirista ja ihmisistä, ettei joutanut emäntää kuuntelemaan. Pari tuntia odoteltiin vuoroamme - siedätystä, totutusta. Ei riittänyt, jokaisen uuden koiran kohdalla minulla oli kireän narun päässä iloa ja ystävällisyyttä pursuava  koira. Takku käyttäytyi ihan hyvin, myös kehässä, se vain olisi tahtonut.....

Nukka odotteli autossa. Kävelytin sitä show-alueella ennen ja jälkeen Takun osuutta. Nukka kulki vierellä naru löysällä koirien sivuitse. Ilme oli - ei vois vähempää kiinnostaa. Nuorena  (ennen blogiaikaa) Nukka osallistui kaksi kertaa mätsäreihin, Eka kerran noin vuoden ikäisenä. Päästiin oikein sinisten palkintosijoille. Toisen kerran ehkä parivuotiaana. Pariesittelyssä saatiin punainen - hyvä yhteistyö. Sitten yhteiskehässä Nukka sai täydellisen raivarin - se tiennyt hyökkäisikö edessä vai takana tulevan kimppuun. Niinpä meidät heitettiin ulos kehästä ja kisasta!!!!


Lampaat ovat luovuttaneet villansa, kiitos heille.Nyt ovat siis kaikki muut eläimet, paitsi Nukka, siistejä ja siloisia.  Nukan takapään karvasto  on yksi vanuttunut möykky. Se siitä vesissä vilvoittelusta seuraa. Yritän siivota takkuja (pitäiskö vaihtaa koirien nimet?) saksilla. Mitkään harjat ei auta. Nukka ei pidä näistä toimenpiteistä, vaan yrittää luikerrella karkuun. Pikkuhiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti